Poradna GoSAT GS7060 HDi

Autor: | Vloženo: 06.02.2016 000 19:35 | Témata: Poradna GoSAT GS7060 HDi

Jak vypnout přijímač po ukončení nahrávání

1.Spustím nahrávání s tím, že bych jej potřeboval aby vypnul sám za 1,5 hodiny.Jaký postup má být zvolen.
2.Nastavím z EPG film a uložím k nahrávání stím, že prodloužím čas v časovači o 15 minut.Vše potvrdím, ale přijímač vypne jen HDD, ale dál je zapnutý.Dekuji za odpověď.
I ten nejednodušší settobox tyto funkce zvládá bez problémů do 400 Kč.Přístroje od dvouu tisíc a výše je to nepředstavitelný problém vypnou přijímač.

  • Petr Ševčík

    Petr Ševčík

    9. března 2016

    Dobrý den,
    je pravda, že mnoho satelitů, ale ani set top boxů, toto neumí. Tento přijímač je však výjimka, jelikož má tuto funkci implementovanou.
    Případ 1) stiskněte tlačítko vypnutí satelitu. Na obrazovce se objeví volba, zda-li chcete vypnout hned, nebo po ukončení nahrávání. Pokud máte TV s podporou HDMI CEC, funkce se aktivuje automaticky po vypnutí TV.
    Připad 2) přijímač kopíruje stav před událostí. Tzn pokud je před začátkem časovače přijímač zapnutý, zůstane tak i po ukončení záznamu. Pokud se na začátku události zapne, po ukončení nahrávání se zase vypne.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (2)
    • Ne
    • Zdeněk Suchánek

      19. března 2016 - Zdeněk Suchánek

      Koupil jsem si tento přijímač zde v Olomouci.Jeho výhoda spočívá v tom, že řeší budoucí provoz Skylinku.Někdy se stane že nenahrává naprogramovaný program.Musel jsem použít tovární nastavení a znovu vše přeprogramovat.Druhý problém je že v technických podmínkách je, že přehrává MPEG 1,2.Nahrávku z disku nevidí a tudíž ji nepřehrává.Jinak je naprosto funkční jak uvádí výrobce.Škoda, že nahrávku nemohu otevřít na PC a tam jí archivovat.Musím tento nedostatek obejít přes nahrávku na videorekordér.Jinak jsem velmi spokojen.
      Předchozí přijímač AB Cryptobox 650 HD má nedostatečný Návod k obsluze z tohoto důvodu je určen jen pro profesionálního znalce těchto přijímačů..Naprogramovaný pořad někdy nenahraje.Jediná výhoda je v nižší ceně a možnost přehrávání na PC.


    • Petr Ševčík

      21. března 2016 - Petr Ševčík

      Nemožnost přehrání v PC je jeden z požadavků certifikace Skylink Ready :(


    • Jan Novak

      3. června 2016 - Jan Novak

      a je mozne usb flash disk s nahrannyma poradama,zformatovat tak aby disk videl (dal se používat) na pc,protoze ted mi ho pc nevidi,nebo když ho vidi tak nemá pristup k souborum a nemůže je mazat,nebo disk formátovat,predem dekuji za informace.


    • Petr Ševčík

      5. června 2016 - Petr Ševčík

      Pak ho ale nebude moct používat satelit. Doporučuji doinstalovat do PC aplikaci, která zpřístupní Linuxový formát v PC. Např Ext2 Volume manager. Pak uvidíte USB v PC i sat


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.