Poradna GoSAT GS7075 COMBOi

Autor: | Vloženo: 29.12.2019 000 11:30 | Témata: Poradna GoSAT GS7075 COMBOi

Porucha záznamu po výpadku napájení u GS 7075 COMBO i

Mám nový přijímač GS 7075 COMBO i. Při výpadku proudu v napájení se stalo následující : přístroj přestal napájet připojený naformátovaný a externí disk s nahranými programy ( přestala svítit kontrolka na disku) a neproběhlo iniciační ověřování souborů na disku jako vždy. Po vytažení kabelu ze zdířky USB a znovu opětovné zasunutí se už rozsvítila kontrolka na disku, ale při ověřování souborů bylo zjištěno, že disk je prázdný a nenaformátovaný. Nahrané programy byly ztraceny.Po opětovném naformátování a kontrolním nahrání nového programu byl kontrolně způsoben výpadek napájení a stalo se totéž : data opět ztraceny a disk znovu nenalezen se jevil jako nenaformátovaný po jeho odpojení a znovu připojení.

Na mém předchozí přijímači GS 7055 HDi tentýž disk po opětovném naformátování a nahrání na tomto starším typu a po zkušebním výpadku napájení po zapnutí bylo vše v pořádku a programy zůstaly nahrané.

Dotazy : U nového přijímače GS 7075 COMBO i je to závada nebo nové konstrukční " vylepšení" při výpadku napájení. Přístroj je nový před vánocemi snad s aktuálním SW. Nenašel jsem v dokumentaci nic na téma "potíže při výpadku proudu a jeho znovuobnovení.
Děkuji vám za odpověď a doufám, že přijde ještě před reklamací výrobku příští týden na prodejně CZC.

Zdravím a zůstávám v očekávání Ing. A.Procházka.

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.