Poradna Satelitní přijímače


Autor: | Vloženo: 15.01.2013 000 12:16 | Témata: Poradna Satelitní přijímače

Nejdou multimediální funkce

Dobrý den.Po nahraní nového softwaru a připojení internetu způsobem, že jsem ho odpojil od počítače a připojil k satelitu, tak se multimediální funkce ani nenačtou. Objeví se oznámení "XML Parser Error".Prosím o radu a sdělení v čem dělám chybu a jaký je správný postup pro zejména prohlížení YouTube. Prohlížení programů je bez závad. Děkuji.

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    15. ledna 2013 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,
    jako první krok vypněte přijímač zadním vypínačem a znovu zapněte. Zkontrolujte nastavení sítě v MENU/Nastavení/Nastavení sítě/Config. Pokud Vaše domácí brána/router přiděluje IP adresu automaticky nechejte zvolenou volbu DHCP, pokud je nutné zadejte IP adresu, masku, bránu a DNS ručně podle nastavení Vašeho poskytovatele sítě. Po uložení nastavení doporučuji opět provést vyp/zap zadním vypínačem, aby si přijímač načetl nové nastavení. Ověřit funkčnost si můžete na aplikaci počasí, nebo mapy, případně pomocí funkce Ping v nastavení sítě. Pokud připojujete přijímač přímo k internetu bez použití domácí brány je možné, že Váš poskytovatel internetu takovou změnu koncového zařízení rozezná a přístup zablokuje.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.