Nejnovější recenze ze sekce Satelitní přijímače
Zatím jsem zboží nevyzkoušel, je to dárek k Vánocům
Produkt TESLA 3000 doporučuji koupit jen za předpokladu,že máte předplacenou kartu.
Není pro satelitní začátníky...
Octagon SFX6018 S2
Bob
Přidáno: 5. listopadu 2024
(naposledy upraveno 5. listopadu 2024)
Zakoupeno v Pluton elektroprodejna
- zatím žádná
OK
enigma2
VU+ Duo 4K SE
Venda-V3
Přidáno: 13. října 2024
(naposledy upraveno 13. října 2024)
Zakoupeno v Pluton elektroprodejna
Naprosto super přístroj jak v nahrávání,tak i přehrávání.Složitější konfigurace,ale přístroj byl z obchodu už cca na 90% nastavený,takže donastavení obrazu apod.,bylo už jen hraní.
- Bezproblémový, kvalitní přístroj za dobrou cenu.
- Vše funguje tak jak má. Servis obchodu na 1*
- pracuje s Irdeto Skylink kartou
- docela lehce se nastavuje
trochu pomalejší naběhnutí obrazu programu při přepínání mezi programy
S octagonem jsem velmi spokojený ,rychlí při přepínání progr. dobre zdilení v domacim prostředí,čte kartu,mohu jen doporučit
FUNGUJE DOBŘE.MALINKO SLOŽITĚJŠÍ BYLO PRVOTNÍ NALADĚNÍ FREESAT NA THORU .S KARTOU FREESAT ZATÍM FUNGUJE SPOLEHLIVĚ.
- jednoduše a přesně zapojeno
- Příznivá cena - a dobrý produkt
- enigma 2
- perfektní poměr cena / výkon
- Skvělé zařízení pro technicky málo zdatné osoby
- Nemá displej s ukazatelem hodin
Velmi pěkný obraz! Skvělý poměr cena-výkon! Doporučuji!
- Objednán rozbalený produkt - chybný
Reakce značky TESLA
děkujeme Vám za recenzi a za to, že jste si vybral náš satelitní přijímač TESLA TE-3000. Mrzí nás, že jste nebyl spokojen s produktem, který jste obdržel.
Pokud objednáváte produkt, který je rozbalený nebo poškozený, odpovědnost za otestování zařízení po jeho vrácení nese daný prodejce. Mrzí nás, že hodnotíte produkt negativně kvůli této situaci, přestože samotný problém nesouvisí s funkčností přístroje, ale s kontrolou provedenou prodejcem.
Pokud máte jakékoliv další otázky nebo potřebujete asistenci, neváhejte nás kontaktovat na [email protected]. Rádi Vám pomůžeme.
S přáním hezkého dne,
tým TESLA
Vhodný pro Skylink, i pro karty Freesat.
Neměl jsem ještě čas se s výrobkem řádně seznámit, ale již nyní vnímám, že návod je velmi stručný a je potřeba se dopátrat na internetu. To by se nemělo v případě výrobku za tyto peníze stát, šetřit na stránce papíru.