Nejnovější recenze ze sekce Satelitní přijímače
Zatím splňuje očekávání běžného uživatele.
Jednoduché, intuitivní zprovoznění.
Bez zbytečných "kudrlinek", jež běžný uživatel nepotřebuje a které jen komplikují využívání.
- Pro mne složité ovládání
Jednoduchý přijímač, ale umí několik věcí, které jsou dostupné na mnohem dražších přístrojích. Nenašel jsem jenom způsob, jak smazat několik kanálů nejednou, musím po jednom. Zatím funguje spolehlivě včetně polohování paraboly.
Reakce obchodu PATRO.cz
Dobrý den, děkujeme za nákup a hodnocení produktu. Velmi nás těší, že jste byl s nákupem i produktem z https://www.patro.cz/ spokojen. Lukáš Zasadil, Patro.cz
tento produkt znám,kvalita,spolehlivost,krásný obraz atd.a samozřejmost za dobré peníze
Zatím ve zkušebním provozu,nelze plně hodnotit
- dobrý výkon
- podpora openatv
- necertifikovaná čtečka dekodovacích karet - riziko nefunkčnosti
- větší krabička
ještě nebyl doručen
- Rychlost expedice
- doporučuji - super sat. přijímač za dobrou cenu
- Vše
- Trochu hřeje
Zboží splnilo mé očekávání
lepší obraz, jednoduchá obsluha
- Výkonný a kvalitní přístroj
- Je rychlý, vydařené FSI, pěkný příjem HD
- Po prvním zapojení šlo automaticky nastavit jazyk a zemi. Tím to ale skončilo. synchronizaci s antenou/ horizontál a kanál, naladění astry 19 a 23, musel přijít udělat ručně servisní mechanik. Přístroj ukazoval chybu.
- kvalitni obraz .Zadni problem zadne sekani.
- Nacitani pristroje pomalejsi. Nevadi mi to.
Vše šlape jak bylo psáno v recenzy na tento přístroj.Navíc nastavení přístroje prodejcem p.Bulíčkem z prodejny Pluton Třebíč je excelentní ,vřele doporučuji tuto prodejnu všem.
- Malé rozměry
- Nízká cena
- Snadná instalace i ovládání
Skvělý poměr cena/výkon
- 2x CI+
- Rychlé a hlavně funkční EPG a INFO
- funguje, jak jsem si představoval, vyzdvihl bych velice rychlé odezvy
- občas se sekne (zamrzne) Kodi
Poměr cena/kvalita mi připadá velice dobrý. Z obchodu jsem převzal vše nainstalované a hlavně funkční, prakticky jsem pouze naistaloval několik doplňků do kodi, upravil kanály, zálohoval image a nastavení.
Zlý jazykové tvrdí, že linuxový přístroj je hračka pro ajťáky, ale to si každý musí rozmyslet, co od stroje očekává, a zda mu stojí za to, věnovat čas a naučit se pohybovat v uživatelském prostředí Enigmy, zas taková věda to není, já se většinou i obejdu bez telnetu.
- Univerzální možnost využití. Kvalitní zpracování.
Rychlý procesor, Linux umožňuje velké možnosti.
- funkční DVBT 2 + DVBS
- velikost
- přehraje většinu známých formátů
- vestavěné aplikace YouTube, počasí a další jsou nefunkční
- nelze aktualizovat pomocí odkazů v přístroji
Dobrý pro starší televize aby šlo sledovat pozemní i satelitní vysílání, příznivá cena, přehraje snad všechny filmy z USB disku, vestavěné aplikace ani po připojení na internet a USB disku nefunkční, aktualizace možná jen z USB disku.
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »