Nejnovější recenze ze sekce Satelitní přijímače

Ověřený zákazník planeo.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 12. května 2024

Zakoupeno v planeo.cz

Vše ok.

Ověřený zákazník Allegro.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 11. května 2024

Zakoupeno v Allegro.cz

Doporučuje produkt
  • rychlá a bez problémová instalace
  • malý ovladač - čísla jsou hůře čitelná pro někoho, kdo potřebuje větší font/tlačítka

Ověřený zákazník Alza.cz Ivana

Přidáno: 9. května 2024

Nedoporučuje produkt
  • Výhoda? Nechá se zapnout a vypnout, a také to surfování při vyhledávání kanálů je fakt zábavné.
  • Má přednastavený FastScan, takže si nemůžete seřadit kanály dle svého a ani vymazat naprosto nepotřebné a nefunkční, kterých je tam pár set. Bohužel, u Skylink certifikovaných přístrojů je to běžné. Navíc nedává ani moc kvalitní obraz, a že to mám s čím porovnat, přístroj, který jsem musela vrátit, protože nebyl certifikován, byl úplně jiná liga, po všech stránkách.

Vracet ho nebudu, nijak bych si nepomohla, ale nikdy více!

Reakce značky TESLA

Dobrý den, Ivano,
děkujeme Vám za Vaši recenzi. Mrzí nás, že Vaše zkušenost s produktem nebyla zcela podle očekávání, a rádi bychom Vám poskytli několik informací, které by mohly pomoci vyřešit některé z Vašich obav.
Přijímače označené jako Skylink ready jsou certifikované pro bezproblémový provoz s kartami Skylink, což znamená, že jsou vybaveny funkcí FastScan. Tato funkce automaticky naladí a seřadí všechny programy Skylink a zajistí jejich aktuálnost i při změnách vysílacích parametrů. Toto je ideální pro uživatele, kteří chtějí snadné a bezproblémové použití bez nutnosti manuálního ladění.
Seřazení kanálů se zapnutou funkcí FastScan je možné. Stačí si vybrané programy přidat do oblíbených programů, což Vám umožní rychlý přístup k preferovaným kanálům a zároveň využíváte automatické ladění.
Jestliže si přejete více flexibility v seřazení kanálů, funkci FastScan je možné v menu přijímače vypnout. Následně je však nutné ručně ladit kanály a dávat pozor na jakékoli změny vysílacích parametrů, což může být pro některé uživatele méně pohodlné.
Kvalita obrazu by měla být vynikající při použití kvalitního připojení a správně nastaveného zařízení. Doporučujeme zkontrolovat nastavení HDMI připojení nebo se obrátit na naši technickou podporu.
S přáním hezkého dne,

• snadné ovládání

Ověřený zákazník Alza.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 3. května 2024

Doporučuje produkt

Jednoduché nastavení , zatím ok .

AB CryptoBox 700HD

AB CryptoBox 700HD

Ověřený zákazník AB-COM s.r.o. Pavel

Přidáno: 2. května 2024

Zakoupeno v AB-COM s.r.o.

Spolehlivost

Vu+ UNO 4K SE (1x dual DVB-S2 FBC)

Vu+ UNO 4K SE (1x dual DVB-S2 FBC)

Ověřený zákazník Pluton elektroprodejna Ivan

Přidáno: 30. dubna 2024

Doporučuje produkt

produkt přišel nastavený,stačilo jen zapnout

uClan D-Box 4K CI

uClan D-Box 4K CI

Ověřený zákazník atoselektro.cz Vikus

Přidáno: 29. dubna 2024

Zakoupeno v atoselektro.cz

Nedoporučuje produkt

Menu vypadá velmi hezky, ale některé funkce se mi nepodařilo rozchodit.

Ověřený zákazník Pluton elektroprodejna Wozi

Přidáno: 29. dubna 2024

Doporučuje produkt
  • Skvělý linuxový satelitní přístroj, již jsem jich několik koupil pro známé a max spokojenost
  • Kdo zná linux, ví že to není jen o přepínání programů
  • Přístroj přijde z eshopu PlutonElektro nastaven a připravek Vaším požadavkům
  • Super obraz, podpora 4K
  • Rychlost přepínání
  • Krásné menu, souvisí s tím že to jede na Linuxu
  • Spousta tzv pluginů, které tento box povýší na vyšší level.
  • Malý, lze schovat za TV či do skříňky, extrrní IR čidlo je součástí stejně jako HDMI kabel
  • Spolehlivost, žádné restarty a záseky.
  • Vstup na USB a micro sd
  • Možná někomu vadí že nemá gigovou šíťovou kartu, mě ne, na sledování 4k po síti, stomegovka stíhá v pohodě.
  • Dálkovačka taky v poho, jen by jí slušelo trochu více nesměrovosti, no musí se více ,,mířit,,. Dá se na to zvyknout. Tlačítka v pohodě. Moc neklapaj.
  • Kdo potřebuje, má i slot na modul.

Doporučuji, kdo ho ze znamých u mě viděl, chtěl ho taky. Prostě linux a za tu cenu nic jinýho nenajdete. Pokud se porozhlédnete jinde, poskočíte vždy s cenovkou výše.

Ověřený zákazník Alza.cz FFF

Přidáno: 28. dubna 2024

Doporučuje produkt
  • Jednoduchá instalace spočívající v podstatě bezobslužného nastavení na Skylink. Babička spokojena i s obsluhou přes dálkový ovladač. Symboly jsou srozumitelné. Odezva ovladače rychlá. Doba od zapnutí přístroje po zobrazení obrazu překvapivě rychlá. Samotný obraz na běžné televizi v pěkné kvalitě.

Ověřený zákazník CZC by Allegro Camo

Přidáno: 21. dubna 2024

Zakoupeno v CZC by Allegro

• Multimediální přehrávač
  • Nevím

Registrovaný uživatel Registrovaný uživatel

Přidáno: 20. dubna 2024

Nedoporučuje produkt
  • Po týdnu ještě vše funguje.
  • Od zapnutí do zobrazení obrazu 54 sekund.
  • Abyste vytvořili oblíbené programy, musíte nejprve vypnout Fast scan ( pomohl internet, ne návod jak bych počítal ). Po vytvoření oblíbených programů ho musíte opět zapnout, jinak mi to nefunguje.
  • Při vytváření oblíbených programů ( z všechny stanice do FAV 1 mé oblíbené stanice ): Pokud procházíte všechny Tv stanice (cca 500- 800 tv stanic) a označíte jednu z nich, ta daná stanice se nezobrazí v žádném malém okénku ( jak to bylo u jeho předchůdce Gosat ), tak že nevíte jestli bude daná stanice fungovat nebo ne. Jedině, že by jste si je všechny pamatovali nazpaměť ( což málo kdo dokáže). Neinstaloval sem to pro sebe a tak sem neznal nabídku Skylink Tv programů.
  • Nelze přesouvat Tv stanice. příklad:. z pozice 85 na ( pozici třeba ) 18 a pod.

Technologie jdou do předu, Sunsat do zadu. Mrzí mne, že sem se nepodíval na recenze na Heuréce. Tato koupě byla chyba. 40 % kvůli instalaci ( moje nervy ) a dlouhému startovacímu času.

Ověřený zákazník atoselektro.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 19. dubna 2024

Zakoupeno v atoselektro.cz

Doporučuje produkt
  • Splňuje moje představy.
AB Cryptobox 800 UHD

AB Cryptobox 800 UHD

Ověřený zákazník AB-COM s.r.o. Pavel

Přidáno: 18. dubna 2024

Zakoupeno v AB-COM s.r.o.

Super

Ověřený zákazník tvdigitalne.cz Vaclav

Přidáno: 11. dubna 2024

(naposledy upraveno 11. dubna 2024)

Zakoupeno v tvdigitalne.cz

Doporučuje produkt
  • Výborný obraz,zvuk a super ovládání díky šikovnemu ovladači
  • Žádnou sem zatím nenašel

Výborný, míval sem samí dremboxi rekl bych že je to dost podobný vše je o nastavení přijímače

Ověřený zákazník Alza.cz Ověřený zákazník

• Ještě jsem nevyzkoušel

Ověřený zákazník Alza.cz Honza

Přidáno: 4. dubna 2024

Doporučuje produkt

Produkt byl dodán kompletní a spolehlivě plní svoji funkci. Od vybalení až po instalaci se nevyskytl žádný problém. Menu je srozumitelné a programy se podařilo velice rychle nainstalovat. Trochu mi tam vadí, že musím při každém zapnutí do sítě (ne z pohotovostního režimu) zadávat pin dětské pojistky. Produkt jsem si vybral proto, že výkon - cena se jeví velice příznivě.

Reakce značky TESLA

Dobrý den, Honzo,
děkujeme za Vaši kladnou recenzi na satelitní přijímač TESLA TE-3000. Vaše spokojenost je pro nás prioritou a vaše pozitivní zpětná vazba nás velmi těší.
Co se týče nutnosti zadávání PINu dětské pojistky při každém zapnutí z úplného vypnutí, tento bezpečnostní prvek je navržen s cílem ochránit děti před nevhodným obsahem. Máte však možnost nastavení tohoto bezpečnostního prvku podle svých potřeb. Pro přístup do menu dětské pojistky je obvykle potřeba zadat PIN, který je na obalu dekódovací karty. Standardní PIN je obvykle 0000, ale pro určité karty může být nastaven jinak, například pro freeSAT karty je to 1234.
Pro nastavení nebo změnu PINu můžete vstoupit do nastavení vašeho přijímače a podle pokynů na obrazovce změnit nastavení dětské pojistky tak, aby se PIN nemusel zadávat při každém zapnutí přijímače. Doporučujeme vám také pro bezpečnost změnit výchozí PIN na jinou, bezpečnější kombinaci.
Pokud budete potřebovat další pomoc s nastavením nebo máte další dotazy, neváhejte se na nás obrátit.
S přáním hezkého dne,

Kaon MZ-104

Ověřený zákazník Pluton elektroprodejna Jirka

Přidáno: 2. dubna 2024

Doporučuje produkt
  • Funguje jak má, jen se potřebuji s tím více seznámit.
  • počáteční aktualizace softveru trvla 45 min.
  • chybí mě zde titulkovač
  • při vypnutí přístroje se vypne i televize a naopak, pro zapnutí je potřeba zapnout každý přístroj zvlášť

Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25