Nejnovější recenze ze sekce Satelitní přijímače
- Linux, co jiného dodat
- Poměr cena/výkon je naprosto úžasný
Kupuji tento satelitní přístroj pravidelně , provoz bez problémů , do dnešní doby žádná reklamace .
- Malí, rychlí
spokojenost, funguje tak, jak má; snadné zapojení, výhodou je, že je karta součástí přístroje
- VRÁCENO,REKLAMACE
DOBRÁ CENA,KVALITA
O.K
- Rychlé naladění programů a seřazení podle svého, jednoduchá obsluha.
- Nemá na displeji hodiny
Za dobrou cenu dobrý přístroj
- Velice jednoduchá instalace, dobré intuitivní ovládání.
- U dálkového ovládání chybí tlačítko Zpět na přepnutí posledně sledovaného programu.
Celková spokojenost.
- Snadná instalace programů SKYLINK pomocí FastScan.
- Možnost seřadit si programy dle svého a přiřadit k nim čísla, na která jsem byli doma zvyklí.
- U minulého přístroje (od jiné značky se Skylink ready) pořadí programů šlo sice také změnit v sekci Favorite, ale čísla zůstala původní. Takže zmatek.
Je tu druhý přístroj od této značky, který jsme si pořídili. Funguje tak jak má, jsme spokojeni.
Nedoporučuji
- S2X FBC tuner
- UNI čtečka
- Externí napájení
- Velký displej
- Chybí tlačítko Info na DO. Funkce nalezena na tlačítku Help
doporučeno jako jeden z nejkvalitnějších
- obraz 4K a internet s Wifi
- Obraz se seká a musí se přepnout na jiný kanál
- Zvuk se vypne , musí se vypnout
- seznam oblíbených kanálů při aktualizaci zmizí
- Při seřazování oblíbených kanálů je dobré přesunout max 3 a uložit , jinak to spadne a můžete začít znovu
- Skylink live musím instalovat do nabídky po dvou až pěti dnech znovu , včetně přihlášení a to i po vypnutí aktualizací
Být na místě Alzy asi bych tento výrobek stáhl s nabídky , protože je to opravdu KRÁM , který se ze začátku tváří dokonalý , ale i při nalazování při prvním spuštění je to na vysokou školu , protože i na návodu se šetřilo aby tam nedejbůh nenapsaly o řádek navíc !!!
Splnil očekávání, jednoduchá obsluha, spolehlivý provoz.
zboží vráceno ve 14 denní lhůtě
- Rychlost přijímače
Již jeden mám spokojenost.
- Rychlý set top box
- Nemožnost třídění uložených programů po naladění. Programy se musí třídit v oblíbené skupině.
Zobrazuji 101 - 120 ze 500 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »